Ženska pidžama na kopčanje

Ženske pidžame na kopčanje spadaju među najklasičnije komade ženske odjeće. Ovu vrstu pidžame preferiraju uglavnom žene koje vole retro stil, ali može zapeti za oko i onima koje vjeruju u minimalizam i modernost. Svoje obožavatelje mogu osvojiti izuzetnom udobnošću i dopadljivim dizajnom.

Ženske pidžame na kopčanje obično su prikladnije za spavanje tijekom hladnijeg dijela godine. Obično uključuje duge hlače i pidžamu s dugim rukavima. Hlače se ponekad mogu zamijeniti kratkim hlačama. Kopčanje tada poprima oblik kopče s gumbima na prednjoj strani gornjeg dijela. Kako bi kroj lijepo došao do izražaja, pidžama može biti od toplijeg i čvršćeg materijala poput flanela ili žerseja.

Također je savršen za porodilje koje noću bježe podojiti svoje novorođenče. Dovoljno je s nekoliko pokreta otkopčati gornja dva gumba i beba će odmah dobiti što joj treba.

Retro prugasta ženska kaput pidžama s kratkim rukavima

Vratimo se u prošlost, hoćemo li? U doba elegancije, jednostavnosti i neosporivog šarma. Ne govorimo o haljinama na preklop ili disko hlačama – ne, govorimo o skromnim, ali legendarnim retro prugastim ženskim pidžamama kratkih rukava. Ali ovo nisu bilo kakve pidžame, one su crveno-bijele – boje strasti i čistoće isprepletene u dizajnerskom plesu koji može učiniti da se i najobičnija krevetna rutina čini poput vintage modne revije.

Cijena u trenutku pregleda: 22,97 €

Ženska duga plišana pidžama kombinezon s kapuljačom i klokani džepom

Ženski kombinezon izrađen je od kvalitetnog, toplog materijala. Ima praktičnu kapuljaču i klokanica s prednje strane. Zatvara se patentnim zatvaračem.

Cijena u trenutku pregleda: 22,80 €

Klasična ženska jakna pidžama s prepoznatljivim printom

Dame, pripremite se! Evo klasične satenske pidžame za žene koja vrišti: “Sjajna sam čak iu snu!”. Riječ je o pidžami sa satenskim printom koja je toliko ženstvena i profinjena da bi joj svileni leptirići pozavidjeli. Kaput ima ovratnik odijela – jer tko kaže da ne možete razmišljati o poslu dok drijemate? Ravni kroj dat će vam elegantan izgled noćnog ninje, čak i ako je najopasnija stvar koju možete učiniti boriti se protiv želje za grickanjem u ponoć.

Cijena u trenutku pregleda: 51,19 €