Dječji kućni ogrtači

Dječji šareni kućni ogrtač s kapuljačom i ušima

Predstavljamo vam dječji šareni karirani kućni ogrtač s kapuljačom i ušima – ugodan i simpatičan dodatak za kupanje vašeg djeteta. Ovaj dječji kućni ogrtač ima šareni karirani uzorak koji će se sigurno svidjeti vašem mališanu. Kapuljača je opremljena slatkim ušima. Ogrtač također ima vezicu u struku kako bi osigurao sigurno i udobno pristajanje vašem djetetu.

Cijena u trenutku pregleda: 39,99 €

Dječji kućni ogrtač jednako je važan za dijete kao i pidžama, pogotovo nakon kupanja jer ćete zahvaljujući njemu spriječiti prehladu djeteta. Odlične su i za bazen ili nakon kupanja u moru. Ukratko, dječji kućni ogrtač osigurava da vaše nestašno dijete ne trčkara olako u svakoj prilici. A ako odaberete onaj sa zabavnom temom, svidjet će se i njemu. Naravno, za dječake pristaju tamni ili plavi kućni ogrtači, a za djevojčice ružičasti, cvjetni ili na točkice.

Prilikom odabira dječjeg kućnog ogrtača, osim na dizajn, obratite pozornost i na sastav materijala koji treba biti što mekši jer, kao što je poznato, dječja koža je vrlo osjetljiva. Neki kućni ogrtači imaju čak i antibakterijsku zaštitu pa ne zadržavaju neželjene bakterije te su stoga prikladni i za djecu s atopijskim ekcemom. Najudobniji i praktičniji dječji ogrtači opremljeni su kapuljačom, remenom i džepovima. Ogrtači s kapuljačom ukrašenom ušima izgledaju simpatično.