Muški kućni ogrtači

Muški kućni ogrtač Pegasus L&L u modernom prugastom uzorku

Gospodo, postoji li u vašem ormaru kvalitetan i praktičan kućni ogrtač? Trebate inspiraciju za dar? Onda vjerujte da će se ovaj kućni ogrtač svidjeti svakom muškarcu. To je siguran ulog i jamstvo prekrasnog mekanog poklona s kojim ćete uspjeti. Pegasus L&L muški kućni ogrtač impresionira na prvi pogled svojim modernim dizajnom. No, ističe se i udobnim krojem i kvalitetnim materijalom.

Cijena u trenutku pregleda: 63,92 €

Udoban plavi mikropliš muški kućni ogrtač s kapuljačom

Savršena odjeća za izležavanje vikendom – MEN-A Bruce kućni ogrtač ! Izrađen od najmekšeg mikroflisa, ovaj udobni muški plavi kućni ogrtač od mikropliša savršen je način da se opustite sa stilom. S kapuljačom za super udobnost i bočnim džepovima za pohranjivanje telefona ili daljinskog upravljača, ovaj ogrtač nećete htjeti skinuti.

Cijena u trenutku pregleda: 61,99 €

Luca L&L jednobojni muški kućni ogrtač s vezom u struku

Muški kućni ogrtač Luka s dugim rukavima. Dugi ogrtač ima izvezeno slovo “W” i prugu u boji oko ovratnika i rukava. Ogrtač pruža osjećaj udobnosti i topline tijekom odmora, zbog čega je pogodan za nošenje tijekom cijele godine.

Cijena u trenutku pregleda: 70,41 €

Muški kućni ogrtači izvrstan su način da još više uživate u osjećaju neviđene udobnosti koji možete doživjeti nakon masaže ili spa tretmana. Osim toga, kućni ogrtači imaju i druge namjene. Možete ih ponijeti sa sobom na kupanje ili u saunu, gdje savršeno zamjenjuju obični ručnik ili badić, ili kućni ogrtač možete nositi samo kod kuće nakon kupanja, gdje pojačava osjećaj harmonije, opuštenosti i odmora.

A kao što je slučaj s odjećom, i kućni ogrtači podliježu modnim trendovima pa ih možete vidjeti u različitim bojama i krojevima. Među najpopularnijima su tamni muški kućni ogrtači koji izgledaju luksuzno i ​​muževno. No, tražite li model koji će biti ekstravagantniji i originalniji, tada možete izabrati kućni ogrtač na kockice ili karo. Što se dizajna tiče, muški kućni ogrtači najčešće su do koljena i mogu se nadopuniti kapuljačom, remenom ili džepovima.