Dječje pidžame

Dječja duga pidžama za djevojčice Disney od organskog pamuka

Prekrasna pidžama s velikim printom sobova na prednjici majice i s printom preko cijele strane na hlačama. Elastični porubi i organski pamuk vrlo su udobni za nošenje. Neizostavan komad za vrijeme provedeno kod kuće tijekom zime.

Cijena u trenutku pregleda: 13,69 €

Božićna pidžama za djecu Mickey Mouse

Tišina se spušta u kućanstvo, svjetlucava svjetla veličanstvenog božićnog drvca bacaju blagi sjaj u hladnu zimsku noć. Osjećaj uzbuđenja je opipljiv, poput opipljive električne struje koja teče zrakom. Ispod drvca leži par dječjih božićnih pidžama, jarko crvene boje na tamnozelenim iglicama. Ali ovo nisu obične pidžame. Na njemu je izvezen nepogrešivi lik popularnog lika, kultnog Mickeyja Mousea.

Cijena u trenutku pregleda: 16,79 €

Dugačka pamučna pidžama Cornette za dječake s atraktivnim printom

Pidžama za dječake 267/134 Solar System Cornette izrađena je od kvalitetnog i mekanog pamuka. Majica kratkih rukava je tamno plava s dugim rukavima. Ukrašen šarenim printom. Duge jednobojne hlače imaju udobnu gumicu u struku.

Cijena u trenutku pregleda: 40,20 €

Dječja pamučna duga spavaćica s kapuljačom i slikom

Birate li noćnu kombinaciju za svoje dijete? Želite li svojoj unuci kupiti praktičan mekani poklon koji će joj se svidjeti? Kako osigurati kvalitetan san djeteta čak iu hladnoj sezoni? Sigurna oklada je kupnja kombinezona. Djevojački kombinezon sivih odsjaja s puderasto tamno smeđim printom ističe se krojem, materijalom i dizajnom.

Cijena u trenutku pregleda: 28,26 €

Dječja duga pamučna božićna pidžama

Vaše dijete je ponovno naraslo i treba li mu nova pidžama? Želite li svom unuku kupiti pidžamu kao praktičan poklon? Tražite pidžamu koja je izrađena od kvalitetnog materijala? Pidžama za dječake 2838 Mikolaj Taro izrađena je od kvalitetnog i mekanog materijala. Ovo je pamuk, koji je jedna od najboljih opcija kako zbog svojih funkcionalnih svojstava tako i zbog nježnosti prema koži.

Cijena u trenutku pregleda: 33 €

Dječja pidžama može imati razne oblike, ali kako god izgledala, djetetu se mora svidjeti. Samo tako će ga s radošću i zadovoljstvom obući. Prilikom odabira dječje pidžame ne pripazite samo na pravu veličinu, kao što je čest slučaj, već i na motiv i boju. Među trenutno popularnim djevojačkim pidžamama su one s princezom Elsom i snjegovićem Olafom. No, pidžame s balerinkama, životinjama i srcima i dalje oduševljavaju djevojčice. Pidžame Cars i Minions popularne su među dječacima.

Nadalje, pri odabiru dječje pidžame ne zaboravite pratiti kvalitetu korištenih materijala jer je dječja koža vrlo osjetljiva. Neki su čak izrađeni od organskog pamuka, koji je mekši i prozračniji od običnog pamuka. Ovaj materijal je također pogodan za djecu s atopijskim ekcemom. Osigurajte svom djetetu kvalitetnu i udobnu pidžamu u kojoj će se ostvariti čarobni snovi!