Ženska pidžama kombinezon za spavanje

Ženski pidžama set za spavanje odlična je opcija za male i velike ljubitelje izležavanja! Ugodan, cjelovit kroj i uvijek mekan materijal osiguravaju najbolje uvjete za odmor, spavanje i pidžama dan vikendom.

Ženska odjeća za spavanje može biti u raznim oblicima – od jednobojnih do onih smiješnih životinja, koje su trenutno veliki trend. Mnoge žene i djevojke ih vole upravo zato što djeluju zabavno, veselo i razigrano. Neki kombinezoni opremljeni su čak i udobnom kapuljačom koja na sebi svojstven način ističe datu životinjsku vrstu. Svoju djecu ili partnera možete iznenaditi jedinstvenim izgledom žirafe, krave, mačke ili jednoroga.

Većina ženskih kombinezona kopča se sprijeda patentnim zatvaračem ili gumbima. No, potrebno je razmišljati o tome da su uglavnom prilagođene za spavanje. Nažalost, na određeni način može biti nepraktično, a na koji ćete način sigurno shvatiti s vremenom.

Bijeli meki ženski kombinezon za spavanje

Veličanstvena bijela mekana ženska spavaćica – odjevni predmet toliko božanstven da ima svoje obećanje. U dobrim i lošim vremenima, u bolesti i zdravlju… naći ćete se okruženi ovom mazom. To nije bilo kakav medo, to je ugodna hrana odjeće, vruća čokolada u odjeći zimske noći.

Cijena u trenutku pregleda: 74,45 €

Ženska duga plišana pidžama kombinezon s kapuljačom i klokani džepom

Ženski kombinezon izrađen je od kvalitetnog, toplog materijala. Ima praktičnu kapuljaču i klokanica s prednje strane. Zatvara se patentnim zatvaračem.

Cijena u trenutku pregleda: 22,80 €

Senzualna pidžama kombinezon od crne čipke

Uđite u svijet luksuza i elegancije s ovom senzualnom crnom čipkanom ženskom spavaćicom. To je više od pukog komada odjeće, već iskustvo koje utjelovljuje glamur, udobnost i senzualnost. Spavačica ima koketni dizajn kratkog kombinezona koji je poseban i jedinstven i učinit će vas istaknutim u gomili. Gornji dio ove zadivljujuće spavaćice izrađen je od udobne viskoze s laskavim V-izrezom koji savršeno nadopunjuje vaše prirodne obline.

Cijena u trenutku pregleda: 50,31 €