Plišani kućni ogrtač

Muški kućni ogrtač Pegasus L&L u modernom prugastom uzorku

Gospodo, postoji li u vašem ormaru kvalitetan i praktičan kućni ogrtač? Trebate inspiraciju za dar? Onda vjerujte da će se ovaj kućni ogrtač svidjeti svakom muškarcu. To je siguran ulog i jamstvo prekrasnog mekanog poklona s kojim ćete uspjeti. Pegasus L&L muški kućni ogrtač impresionira na prvi pogled svojim modernim dizajnom. No, ističe se i udobnim krojem i kvalitetnim materijalom.

Cijena u trenutku pregleda: 63,92 €

Udoban plavi mikropliš muški kućni ogrtač s kapuljačom

Savršena odjeća za izležavanje vikendom – MEN-A Bruce kućni ogrtač ! Izrađen od najmekšeg mikroflisa, ovaj udobni muški plavi kućni ogrtač od mikropliša savršen je način da se opustite sa stilom. S kapuljačom za super udobnost i bočnim džepovima za pohranjivanje telefona ili daljinskog upravljača, ovaj ogrtač nećete htjeti skinuti.

Cijena u trenutku pregleda: 61,99 €

Dugi ženski kućni ogrtač s patentnim zatvaračem i kapuljačom

Pripremite se da se udobno smjestite u najudobniji kućni ogrtač koji ćete ikada imati! Ovaj dugi ženski kućni ogrtač s patentnim zatvaračem neizostavni je dio kućne odjeće koji će vam pružiti toplinu i udobnost ne samo tijekom cijele zime. Izrađen od visokokvalitetnog flanelskog flisa, ovaj je ogrtač mekan na dodir i osjeća se kao topli zagrljaj. S kapuljačom koja vam grije glavu i uši, ovaj je ogrtač savršen za prohladna jutra kada se samo želite sklupčati na kauču uz vruću šalicu kakaa.

Cijena u trenutku pregleda: 74,45 €

Dugi ženski kućni ogrtač od mikropliša s natpisom DKNY

Ženski dugi ogrtač od mikroflisa DKNY utjelovljenje je udobnosti i luksuza. Ovaj kućni ogrtač nije samo komad odjeće, on je stil života; uživanje. Izrađen je od mekanog mikropliša i nudi savršen osjećaj ugode za kojim žudite nakon dugog dana. Njegova ukusna siva nijansa odiše bezvremenskom elegancijom što ga čini savršenim dodatkom vašoj kolekciji salonke. Ogrtač za kupanje promišljeno je dizajniran s funkcionalnim džepovima koji vam omogućuju jednostavno nošenje osnovnih stvari.

Cijena u trenutku pregleda: 108,16 €