Pidžame za dječake

Trebate novu udobnu pidžamu za svog sina? Onu u kojoj će se osjećati ugodno, poštuje bebinu osjetljivu kožu i dobro je ošišana da se neće pomaknuti čak i ako u njoj trči po sobi? Zatim potražite pidžame za dječake s elastičnom gumicom te s pletenim manžetama i nogavicama. To će spriječiti da pidžama klizi oko struka i da se rukavi neugodno zavrću. Pletenice također sprječavaju propuhivanje, tako da se ne morate brinuti da će vam biti hladno. Ali glavna stvar je pravi izbor veličine i materijala pidžame za dječaka. Idealan je 100% pamuk koji je upijajući, prozračan i ugodan na dodir. Pogodan je i za alergičare i osobe s atopijskim ekcemom.

Na kraju, ali ne manje važno, treba pripaziti i na izgled pri odabiru pidžame za dječaka. Dječaci najviše vole slike i razne uzorke. Posebno su popularni motivi autića, superheroja ili životinja. Za stariju djecu bodove ćete osvojiti uz pidžamu s motivom omiljenog lika iz filma ili bajke.

Božićna pidžama za djecu Mickey Mouse

Tišina se spušta u kućanstvo, svjetlucava svjetla veličanstvenog božićnog drvca bacaju blagi sjaj u hladnu zimsku noć. Osjećaj uzbuđenja je opipljiv, poput opipljive električne struje koja teče zrakom. Ispod drvca leži par dječjih božićnih pidžama, jarko crvene boje na tamnozelenim iglicama. Ali ovo nisu obične pidžame. Na njemu je izvezen nepogrešivi lik popularnog lika, kultnog Mickeyja Mousea.

Cijena u trenutku pregleda: 16,79 €

Dugačka pamučna pidžama Cornette za dječake s atraktivnim printom

Pidžama za dječake 267/134 Solar System Cornette izrađena je od kvalitetnog i mekanog pamuka. Majica kratkih rukava je tamno plava s dugim rukavima. Ukrašen šarenim printom. Duge jednobojne hlače imaju udobnu gumicu u struku.

Cijena u trenutku pregleda: 40,20 €

Dječja duga pamučna božićna pidžama

Vaše dijete je ponovno naraslo i treba li mu nova pidžama? Želite li svom unuku kupiti pidžamu kao praktičan poklon? Tražite pidžamu koja je izrađena od kvalitetnog materijala? Pidžama za dječake 2838 Mikolaj Taro izrađena je od kvalitetnog i mekanog materijala. Ovo je pamuk, koji je jedna od najboljih opcija kako zbog svojih funkcionalnih svojstava tako i zbog nježnosti prema koži.

Cijena u trenutku pregleda: 33 €