Dječja pidžama za dječake

Dječja pidžama za dječake uglavnom mora biti ugodna, udobna, praktična i elegantna. Samo tako će vaš dječak uživati ​​u pidžami i jedva čekati da je nosi svaku večer. Za djecu je glavna stvar izgled pidžame, koji bi trebao odražavati ono što vole. Zato je ponuda pidžama za dječake toliko široka i puna šarenih boja i printeva s junacima iz filmova i bajki.

Možete odabrati, primjerice, dječje pidžame za dječake s motivima Star Wars, Cars, Paw Patrol, Mimoni ili Spiderman. Ovisi samo o tome što voli vaša mala ulična mačka. Za veće dječake, koji podnose urednost, tu su monokromatske pidžame s diskretnim natpisima. Vrlo su tražene i flanelske pidžame s kariranim uzorkom koje djeluju dječački i gotovo odraslo. Za ljetne noći preporučamo odabrati pidžamu s kratkim hlačama od ugodnog i laganog pamuka, dok će za zimu više odgovarati pidžama s dugim hlačama, primjerice od plišanog pletiva ili frotira.

Božićna pidžama za djecu Mickey Mouse

Tišina se spušta u kućanstvo, svjetlucava svjetla veličanstvenog božićnog drvca bacaju blagi sjaj u hladnu zimsku noć. Osjećaj uzbuđenja je opipljiv, poput opipljive električne struje koja teče zrakom. Ispod drvca leži par dječjih božićnih pidžama, jarko crvene boje na tamnozelenim iglicama. Ali ovo nisu obične pidžame. Na njemu je izvezen nepogrešivi lik popularnog lika, kultnog Mickeyja Mousea.

Cijena u trenutku pregleda: 16,79 €

Dugačka pamučna pidžama Cornette za dječake s atraktivnim printom

Pidžama za dječake 267/134 Solar System Cornette izrađena je od kvalitetnog i mekanog pamuka. Majica kratkih rukava je tamno plava s dugim rukavima. Ukrašen šarenim printom. Duge jednobojne hlače imaju udobnu gumicu u struku.

Cijena u trenutku pregleda: 40,20 €

Dječja duga pamučna božićna pidžama

Vaše dijete je ponovno naraslo i treba li mu nova pidžama? Želite li svom unuku kupiti pidžamu kao praktičan poklon? Tražite pidžamu koja je izrađena od kvalitetnog materijala? Pidžama za dječake 2838 Mikolaj Taro izrađena je od kvalitetnog i mekanog materijala. Ovo je pamuk, koji je jedna od najboljih opcija kako zbog svojih funkcionalnih svojstava tako i zbog nježnosti prema koži.

Cijena u trenutku pregleda: 33 €