Dječja pamučna pidžama

Najbolje što svoje dijete možete obući noću je dječja pamučna pidžama. Pamuk je prirodni materijal koji može biti vrlo ugodan na dodir, prozračan i upijajući. Također vas lijepo grije u hladnim noćima, tako da ne morate brinuti da će se dijete prehladiti čak i ako se pokrije dok spava. Ukratko, mekana pamučna pidžama uvijek će pružiti iznimnu udobnost.

Dječje pamučne pidžame također su vrlo nježne prema osjetljivoj dječjoj koži, ne iritiraju je i puštaju je da prirodno diše. Mogu se ukrasiti cijelim nizom slatkih motiva. Među djevojčicama posebno su popularne dječje pidžame iz Ledenog kraljevstva, a među dječacima pidžame s autićima. Ako ne znate kakvu bi pidžamu željelo dijete, onda svakako odaberite onu koja je ukrašena životinjama. Sva djeca vole životinjske printove, tako da s njima nikada nećete pogriješiti. Starija djeca, koja već podliježu hirovima puberteta, najviše će cijeniti jednobojne pidžame u omiljenim bojama.

Dječja duga pidžama za djevojčice Disney od organskog pamuka

Prekrasna pidžama s velikim printom sobova na prednjici majice i s printom preko cijele strane na hlačama. Elastični porubi i organski pamuk vrlo su udobni za nošenje. Neizostavan komad za vrijeme provedeno kod kuće tijekom zime.

Cijena u trenutku pregleda: 13,69 €

Dugačka pamučna pidžama Cornette za dječake s atraktivnim printom

Pidžama za dječake 267/134 Solar System Cornette izrađena je od kvalitetnog i mekanog pamuka. Majica kratkih rukava je tamno plava s dugim rukavima. Ukrašen šarenim printom. Duge jednobojne hlače imaju udobnu gumicu u struku.

Cijena u trenutku pregleda: 40,20 €

Dječja pamučna duga spavaćica s kapuljačom i slikom

Birate li noćnu kombinaciju za svoje dijete? Želite li svojoj unuci kupiti praktičan mekani poklon koji će joj se svidjeti? Kako osigurati kvalitetan san djeteta čak iu hladnoj sezoni? Sigurna oklada je kupnja kombinezona. Djevojački kombinezon sivih odsjaja s puderasto tamno smeđim printom ističe se krojem, materijalom i dizajnom.

Cijena u trenutku pregleda: 28,26 €

Dječja duga pamučna božićna pidžama

Vaše dijete je ponovno naraslo i treba li mu nova pidžama? Želite li svom unuku kupiti pidžamu kao praktičan poklon? Tražite pidžamu koja je izrađena od kvalitetnog materijala? Pidžama za dječake 2838 Mikolaj Taro izrađena je od kvalitetnog i mekanog materijala. Ovo je pamuk, koji je jedna od najboljih opcija kako zbog svojih funkcionalnih svojstava tako i zbog nježnosti prema koži.

Cijena u trenutku pregleda: 33 €